Gastronomie - Kraj Vysočina
Základní informace
Název zadávacího postupu
Gastronomie - Kraj Vysočina
Zadavatel
Zadavatel_školení_TSystémové číslo NEN
N006/17/V00004733
Aktuální stav ZP
Neukončen
Rozdělení na části
Ano
Evidenční číslo zakázky ve VVZ
789012
Identifikátor ZP na profilu zadavatele
P17V00004733
Režim VZ dle volby zadavatele
Nadlimitní veřejná zakázka
Druh zadávacího postupu
Otevřené řízení
Specifikace zadávacího řízení
Otevřené řízení
Druh
Veřejná zakázka na služby
Datum uveřejnění ZP na profil
30. 08. 2017 13:43
Specifikace podání
Lhůta pro podání nabídek
30. 08. 2017 14:00
Kontaktní osoba zadavatele
Jméno
Hermiona
Příjmení
Grangerová
hanapalenikova.hp@gmail.com
Telefon 1
+420 692351478
Předmět
Popis předmětu
Realizace RK Příprava pokrmů studené kuchyně, RK Příprava teplých pokrmů a RK Příprava minutek.
Kód z číselníku NIPEZ
80000000-4
Název z číselníku NIPEZ
Vzdělávání a školení
Kód z číselníku CPV
80000000-4
Název z číselníku CPV
Vzdělávání a školení
Položky předmětu
Místo plnění
Doplňující informace
VZ zadávána na základě RS/RD
Ne
Zadávaná v DNS
Ne
Výsledkem ZP bude zavedení DNS
Ne
Jedná se o rámcovou dohodu
Ano
Importovaná VZ
Ne
Evidence uveřejnění v NEN
Zobrazit detail | ||||
---|---|---|---|---|
30. 08. 2017 13:46 | Uveřejnění zadávacích podmínek | |||
30. 08. 2017 13:43 | Uveřejnění změn na zadávacím postupu |
Evidence uveřejnění ve VVZ
03. 07. 2017 00:00 | 03. 07. 2017 00:00 | Oznámení o zahájení zadávacího řízení |